dijous, 14 de març del 2013

Com es juga al tennis taula?


1.       Les regles per jugar al tenis taula estableixen que els partits poden ser individuals o dobles, en jugar a dobles s'han fer torns per colpejar alternativament la pilota, tenint en compte que els treguis es faran de forma creuada cap al oponent.

2.       El servei és lliure, s'ha de sostenir la pilota amb el palmell de les mans evitant prendre amb els dits, elevant verticalment amb la mà oberta uns 15 centímetres i colpejar amb la raqueta per la part de darrere. Si després de realitzar un servei la pilota xoca a la xarxa i passa al contrincant o cau al camp de qui treu, s'ha de repetir el servei de nou.

3.       Depenent de la competència, el partit es pot estendre a tres, cinc o set sets. Per guanyar un set s'ha d'arribar a 11 punts, guanyant per una diferència de dos punts, és a dir que si s'arriba a un empat en el desè punt, caldrà tenir 12 punts per guanyar i es podria seguir augmentant fins arribar a la diferència de dos punts.

4.       Està prohibit topar la taula amb alguna part del cos, segons les regles per jugar a tennis de taula si això succeeix, serà automàticament comptabilitzat un punt al contrari d'estada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada